fredag, desember 08, 2006

Idag hadde vi vår første gjennomgang av 1. Akt av Cabaret, å hei hvor det går! Det ble mye kaos! Hehehe... Men det er jo sånn det skal være i dette stadie av prosessen. "Innganger, utganger, hvilket nr er neste, og hvor i helvete er paraplyen min?!" Liksom... Dansenummrene ble for det meste markert, selv om vi egentlig skulle gjøre de fult ut, men etter ENTE stopp og repetisjon forsvinner energien litt etter litt. Thank God for den 45 min lunsjpausen vi har midt på dagen!

Hver fredag er det felleslunsj på huset, hvor personalet deler på å stelle istand lunsj til resten av gjengen. Syns dette er veldig bra og sosialt! Pluss poeng til arbeidsplassen. Kl 15 går skuespillerne hjem, og er det en heeel ektra time til ensemblet, hvor vi går igjennom de vi synger felles. Jippi! Det er jo da energinivået er på topp(!). Anyway, det er fantastisk gøy å være med på. Gjengen i ensemblet er topp, og skuespillerne er kompis med deg. Ingen Pirmadonna-nykker her nei! Det er deilig.

Mine planer for kvelden inneholder disse elementene: Soffa, TV, Mac, PlayStation2, DVD, Vin, Godis og seng.

(Imorgen skal vi nok en gang ha lørdagsprøver... Haaater lørdagsprøver!)


2 kommentarer:

Karsten sa...

Hold ut lørdagsprøvene! Det kommer alltid en kveld.

Om du skal leie noen DVDer anbefaler jeg å sjekke ut både denne og denne, om ikke du allerede har sett dem da, selvfølgelig.

Ave sa...

lol Syns det er så morsomt. Du slutter aldri reklamere for Filmlisten du... hihihi