mandag, januar 01, 2007

Nyttårsaften i Tromsø

Igår gikk det radig for seg. På begynnelsen av kvelden spiste deilig lammelårmiddag hos inspesienten Tina, som bor på sydspissen av øya. Det var kjempehyggelig. Kjetil og Gjermund hadde laget en liten HTquiz som halvparten av oss ikke kunne svare på fordi vi ikke har jobbet ved teatret så lenge. Men jeg likte spørsmålene som Hva er det fulle navnet til Ave og Hva het debyfilmen til Ave . Morsomt.

Vi hadde bestilt taxi til kl 23.15 som skulle føre oss innover til Rica Hotel hvor vi skulle joine resten av gjengen, men bilen kom aldri! Vi bestemte oss for at vi ikke skulle la nyttårsaften visne bort mens vi ventet på en drosje, så vi gikk bort til en klaring hvor flere andre mennesker sto å skøyt opp raketter. Under 3-2-1 øyeblikket så vi bort på fastlandsfjellet. Der hadde de lyst opp 2006 i fjellveggen, og 6tallet forandret seg sakte om til et 7tall. Det er visst en sånn grei her oppe, og like spennende hvert år hvordan det får til tallskifte.

Etter champanjespretting og nyttårsklemmer dro vi tilbake i leiligheten igjen, og fikk taxien like etterpå. Så ankom vi Rica. Der holdt vi å i hotelbaren til den stengte. Drakk medbragt champis under bordet... Oooo så kriminelle vi var! Etter det inviterte Amanda oss til hennes rom, hvor vi fortsatte festlighetene til langt ut på natta.

Trykk her for å se bilder

2 kommentarer:

Karsten sa...

Kult å høre at nyttårsaften ble fin, AW. Men det er merkelig at du har vært så uheldig med Tromsøs taxier. Hva har du gjort for å få så dårlig service? Sees om to uker!

Ave sa...

Jeg har nok ikke gjort noe direkte. Av og til har jeg bare veldig uflaks med alt som skjer i livet mitt. Det er sånn det er noen ganger. Har lært meg å leve med det d:o) Sees om 2 uker ja. Blir gøy!